Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Girone zachránili bod mladí debutanti, prvý gól novej sezóny v La Lige strelil Sancet

Girona si rozdelila body s Betisom.
Girona si rozdelila body s Betisom.Profimedia
Futbalisti Athleticu Bilbao remizovali v úvodnom zápase novej sezóny La Ligy s Getafe. O prvý gól ročníka 2024/25 sa postaral Oihan Sancet (24). Girona vstúpila do ročníka takisto remízou s Betisom.

Real Betis - Girona 1:1

Betis poslal do vedenia hlavičkou po rohovom kope obranca Marc Bartra, pre ktorého to bol piaty takýto gól v La Lige a celkovo šiesty raz sa trafil hlavou. Girona ako favorit stretnutia nastúpila oproti minulej sezóne v zmenenej zostave, nakoľko počas leta evidovala viacero príchodov aj odchodov.

Vyrovnať dokázal jeden z novicov a to devätnásťročný holandský futbalista Gabriel Misehouy, ktorý doposiaľ hral iba za béčko Ajaxu. Bol to teda jeho prvý presný zásah na najvyššej úrovni. Asistoval mu naň len o rok starší Iker Almena. Ten pre zmenu naskočil v áčku katalánskeho celku len druhýkrát a zakaždým zaznamenal prihrávku.

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Zároveň išlo o jeho prvý duel v La Lige, predtým nastúpil v rámci Copa del Rey. Na záverečné minúty sa dostal do hry aj český obranca Ladislav Krejčí. Úvodné kolo najvyššej španielskej súťaže začalo netradične už vo štvrtok a je roztiahnuté až do pondelka.

Ďalší výsledok:

Bilbao - Getafe 1:1