Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Greif inkasoval len raz, ale s Valjentom prehre Malorky nezabránili. Barcelona víťazne

Aktualizované
Malorka neuspela na pôde Osasuny.
Malorka neuspela na pôde Osasuny.Profimedia
Futbalisti Osasuny vyhrali v sobotňajšom zápase 2. kola španielskej La Ligy nad Malorkou tesne 1:0. Barcelona zdolala Bilbao.

Osasuna - Malorka 1:0

Slovenský brankár Dominik Greif a rovnako aj jeho krajan Martin Valjent nechýbali v základnej zostave Malorky, obaja odohrali kompletnú minutáž, lenže po zápase nemohli byť spokojní. O jediný gól stretnutia sa postaral Rubén García. Za Greifom skončila len jedna zo štyroch striel na bránu. Osasuna má na konte štyri body, zatiaľ čo Malorka nenadviazala na remízu s Realom Madrid.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Barcelona - Bilbao 2:1

Favorita poslal do vedenia v prvom polčase mladý zázrak Lamine Yamal. Spomedzi hráčov narodených od roku 2005 má iba Mathys Tel (17 - 12 gólov a 5 asistencií) viac "kanadských bodov" v piatich najlepších európskych ligách ako barcelonský diamant (12 - 6 gólov a 6 asistencií, rovnako ako Désiré Doué, 7 a 5).

Ešte pred odchodom do kabín vyrovnal Oihan Sancet. Ide o tretieho najmladšieho hráča Athleticu, ktorý v 21. storočí dosiahol métu 25 gólov v drese baskického celku v najvyššej španielskej súťaži. Hostia nakoniec odchádzali domov bez bodu, pretože 15 minút pred koncom riadneho hracieho času strelil svoj tretí gól v aktuálnom ročníku La Ligy poľský kanonier Robert Lewandowski. Barcelona má po dvoch kolách v tabuľke šesť bodov.

Hodnotenie hráčov.
Hodnotenie hráčov.Flashscore

Ďalšie výsledky:

Espanyol - Real Sociedad 0:1

Getafe - Rayo Vallecano 0:0