Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Je ťažké vyrovnať sa s remízou, boli sme veľmi blízko, hodnotí Ancelotti bitku s Atléticom

Ancelotti nepokoril mestského oponenta.
Ancelotti nepokoril mestského oponenta.REUTERS / Juan Medina
Real Madrid uhral na ihrisku rivala z Atlética remízu, no od zisku troch bodov ho delilo iba pár chvíľ. Tréner Carlo Ancelotti (65) bol sklamaný z toho, že jeho tím v ligovom derby dovolil súperovi vyrovnať v nadstavenom čase, ale snažil sa ostať pozitívne naladený.

Talian povedal, že Real si zaslúžil viac šťastia po tom, čo väčšinu zápasu dominoval, ale bol rád, že jeho zverenci dokázali odísť aspoň s bodom zo štadióna, na ktorom v minulej sezóne dvakrát prehrali.

"Je ťažké vyrovnať sa s remízou, keď sme boli veľmi blízko k víťazstvu. Môže sa to stať, súper je veľmi silný a má veľkú kvalitu. Ich gól padol v poslednej minúte, je to škoda. Zápas sme dobre kontrolovali, boli sme blízko," vravel Ancelotti.

"Vždy však rád myslím pozitívne. Získali sme bod vonku a priblížili sme sa Barcelone, ktorá v sobotu prehrala na pôde Osasuny 2:4. Dynamika je dobrá, sme v hre a nezúfame, remíza odtiaľ môže znamenať dobrý bod do budúcnosti," dodal kormidelník Realu.

Simeone o vyčíňaní fanúšikov: Mali by byť potrestaní. Takisto aj hráči, ktorí ich provokujú

Los Blancos sú po ôsmich zápasoch v tabuľke druhí s 18 bodmi, tri za Barcou a dva pred tretím Atléticom. Hostia otvorili skóre v 64. minúte zásahom Militãa, ale zápas bol tesne potom prerušený na niečo vyše 20 minút, keď domáci fanúšikovia hádzali na ihrisko zapaľovače a iné predmety. Po reštarte Atlético udrelo až v 95. minúte, z protiútoku skóroval striedajúci Correa.

Situácia na čele tabuľky La Ligy.
Situácia na čele tabuľky La Ligy.Flashscore

Ancelotti pochválil rozhodcu Matea Busquetsa Ferrera za to, že prerušil zápas, kým sa situácia nedostala pod kontrolu, ale odmietol myšlienku, že prestávka pomohla domácim obnoviť dynamiku po úvodnom góle.

"Ovplyvnilo to oba tímy rovnako. Všetci sme chceli hrať. Rozhodnutie prerušiť zápas bolo správne. Muselo sa to zastaviť, vyriešilo sa pár vecí a začali sme odznova. Samozrejme, nikomu z nás sa táto situácia nepáčila. Každý chcel hrať. Arbiter sa zachoval správne," tvrdil lodivod úradujúcich šampiónov La Ligy.

Atlético Madrid - Real Madrid 1:1