Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Legenda nekončí. Modrič sa dohodol s Realom Madrid na predĺžení zmluvy

Modrič od svojho príchodu do Realu Madrid v roku 2012 získal 26 trofejí.
Modrič od svojho príchodu do Realu Madrid v roku 2012 získal 26 trofejí.Reuters
Chorvátsky stredopoliar Luka Modrič (38) podpísal s Realom Madrid ročné predĺženie zmluvy, ktoré ho v tíme udrží do roku 2025. V stredu o tom informoval klub.

Držiteľ Zlatej lopty z roku 2018 získal v minulej sezóne s Realom šiestu korunu v Lige majstrov, ako aj štvrtý titul v La Lige.

Modričova predchádzajúca zmluva vypršala na konci ročníka 2023/24, ale Chorvát povedal fanúšikom, že sa vráti v budúcej sezóne, keď oslavovali triumf v Lige majstrov, ktorým Real rozšíril svoj rekord na 15 európskych pohárov.

Žiadny hráč nezískal s bielym baletom viac titulov ako Modrič, ktorý od svojho príchodu k španielskym gigantom v roku 2012 zdvihol nad hlavu 26 trofejí.

Všeobecne sa očakávalo, že tento veterán ukončí kariéru, najmä po tom, čo jeho dlhoročný partner v strede poľa Toni Kroos, oznámil odchod do dôchodku na konci sezóny.

Modrič tiež nemá v pláne zavesiť kopačky na klinec na medzinárodnej scéne napriek predčasnému odchodu Chorvátska z nedávno skončených majstrovstiev Európy, kde vypadlo už po skupinovej fáze.

"Chcel by som hrať navždy, ale pravdepodobne príde čas, keď budem musieť zavesiť kopačky na klinec. Budem hrať ďalej, ale neviem, ako dlho," povedal Modrič, ktorý má na konte 178 reprezentačných štartov za Chorvátsko.