Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Mbappé ide na dračku, predaj dresov novej hviezdy Realu zrejme prekoná rekordy

Fanúšik pózuje s Mbappého dresom.
Fanúšik pózuje s Mbappého dresom.AFP
Objednávky na dres novej posily Realu Madrid Kyliana Mbappého (25) prekonali všetky očakávania, pričom predaj bieleho dresu s číslom 9, pravdepodobne, zlomí rekordy. Všetkých 11 modelov v rôznych verziách v cene od 80 do 180 eur sa vypredalo za jediný deň. Informuje o tom tlačová agentúra DPA.

Internetová stránka klubového fanshopu už teraz upozorňuje, že záujemcovia o dres 25-ročného francúzskeho útočníka si budú musieť na ďalšie počkať štyri až šesť týždňov. Štandardná dodacia lehota je pritom niekoľko dní.

Hviezdnemu Mbappému tento rok vypršal kontrakt v Paríži St. Germain, za ktorý hral od roku 2017. S parížskym klubom získal šesť ligových titulov a štyrikrát Francúzsky pohár. V roku 2020 bol s tímom vo finále Ligy majstrov. V lete podpísal s Realom päťročnú zmluvu ako voľný hráč.

Podľa zahraničných médií by mal majster sveta z roku 2018 a strieborný medailista z vlaňajšieho šampionátu zarábať v Reale 15 miliónov eur ročne. Okrem toho sa môže tešiť na astronomický podpisový bonus 100 miliónov eur, ktorý by mal byť rozložený do piatich splátok.

Mbappé sa k svojmu novému zamestnávateľovi pripojil po majstrovstvách Európy v Nemecku, kde Francúzi vypadli v semifinále aj vinou nevýrazných výkonov svojej najväčšej hviezdy. Biely balet predstaví hviezdnu posilu so všetkou parádou v utorok na svojom štadióne.