Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Messi sa do Barcelony nevrátil. A čo Neymar? Brazílčan je ochotný znížiť si plat

Vráti sa na Camp Nou brazílska hviezda?
Vráti sa na Camp Nou brazílska hviezda?Profimedia
Barcelone sa síce nepodarilo podpísať Lionela Messiho (35), to ale nie je jediná bývalá hviezda klubu, ktorú by mohli Katalánci získať. Šepká sa o príchode Neymara (31).

Podľa denníka Sport sa hviezdny útočník Paríža Saint-Germain ponúkol Barcelone na nadchádzajúcu sezónu. Brazílčan, ktorého vzťahy s PSG sa v posledných sezónach zhoršujú, je ochotný prijať drastické zníženie platu, aby sa mohol vrátiť do klubu, ktorý opustil v roku 2017.

O jeho kvalitách už španielsky klub veľmi dobre. Disponuje aj nesporným talentom a čuchom na góly, o ktoré sa na Camp Nou momentálne najviac stará Robert Lewandowski, s 23 presnými zásahmi najlepší strelec uplynulého ročníka La Ligy.

Ak by sa "Blaugranas" dohodli na finančných podmienkach, tak výkričníkom pre nich môže byť Neymarova forma v ostatnom dlhšom období. Tá ho spája s neustálymi fámami o jeho neprofesionalite. Okrem toho sa zdá, že fanúšikovia nemajú veľkú chuť priviesť ho späť do klubu.

Podobne je na tom aj tréner mužstva Xavi Hernandéz. "Som prekvapený. Neymar nie je v našich plánoch. Ako priateľa ho mám skutočne rád, máme ale odlišné priority," uviedol španielsky lodivod.