Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Na Camp Nou potrebujú nového strelca. Katalánci si vyhliadli trojicu z Premier League

Jedným z kanonierov, na ktorých Blaugranas zacielili, je aj Alexander Isak z Newcastlu.
Jedným z kanonierov, na ktorých Blaugranas zacielili, je aj Alexander Isak z Newcastlu.GEORGE WOOD / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Barcelona v aktuálnom ročníku La Ligy okupuje prvú priečku tabuľky s 24 bodmi z deviatich ligových kôl. Zverenci nemeckého stratéga Hansa Flicka (59) strelili v doterajšom priebehu španielskej najvyššej súťaže 28 gólov, čo je najviac zo všetkých účastníkov. Napriek tomu sa vedenie rozhodlo, že na Camp Nou potrebujú nového strelca.

Kataláncom sa v prebiehajúcom ročníku zatiaľ výsledkovo a gólovo darí. Očakáva sa však, že Flick bude chcieť v nadchádzajúcom prestupovom období urobiť v kádri niekoľko zmien. Jednou z priorít by mal byť príchod schopného strelca na hrot.

V posledných mesiacoch sa v súvislosti s Barcelonou skloňovalo meno nórskeho zakončovateľa Erlinga Haalanda, ale Manchester City nechce o jeho odchode ani počuť. Anglický majster sa už pred časom nechal počuť, že bývalá tvár Dortmundu je na Etihad Stadium spokojná a rokuje s ním o predĺžení spolupráce.

Podľa portálu TribalFootball sú v hre ešte dve mená z Britských ostrovov. Ďalším objektom záujmu má byť švédsky reprezentant Alexander Isak. Opora Newcastlu by sa v La Lige, pravdepodobne, dokázala pomerne rýchlo presadiť, keďže ešte pred pár rokmi pôsobil 25-ročný futbalista v Reale Sociedad.

Posledným kandidátom na príchod do Barcelony je Uruguajčan Darwin Núñez, aktuálne pôsobí v Liverpoole. To však nie je všetko. Podľa španielskeho Sportu si Flick a športový riaditeľ klubu Deco vyhliadli aj posily do stredu poľa a rovno obe z Chelsea - Belgičan Roméo Lavia a Brit Carney Chukwuemeka. Až najbližšie obdobie však ukáže, do akej miery sú tieto informácie pravdivé.