Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Olmo má v Barcelone jasný cieľ. Vždy chcem vyhrať, hlási nová posila Kataláncov

Olmo počas rozhovoru pre Barcelonu.
Olmo počas rozhovoru pre Barcelonu.FC Barcelona
Dani Olmo (26) sa vrátil domov, presnejšie povedané do Barcelony. Španielsky futbalista prežil vydarené leto, pomohol svojej krajine uspieť na európskom šampionáte a teraz sa chce sústrediť na klub, v ktorom robil prvé futbalové krôčiky.

Je pomerne zvyknutý na to, že je predmetom túžby viacerých klubov. Bolo to tak, keď vynikal v Diname Záhreb, a aj teraz, keď dlhodobo kvalitnými výkonmi žiaril v dresoch Lipska a reprezentácie Španielska. Nedávno sa oňho intenzívne začala zaujímať Barcelona a tvorivý stredopoliar začínal tušiť, kam povedú jeho ďalšie kariérne kroky. 

"Snom bolo vrátiť sa domov, k rodine a priateľom. Klub bojoval o to, aby sa to stalo, boli aj iné možnosti, ale keď prišla Barça s takou túžbou a iniciatívou, nerozmýšľal som," prezradil Olmo v rozhovore pre klub.

Napriek tomu, že sa s Hansi Flickom poznal z Bundesligy, rodák z mesta Terrassa sa pred podpisom zmluvy s novým koučom nerozprával:

"Deco mi povedal, že ma sem tréner chce priviesť. Veľmi som sa tešil, že si zahrám so spoluhráčmi z reprezentácie a tiež s de Jongom, Lewandowskim a Araújom. Máme skvelý tím a dúfam, že prinesieme fanúšikom veľa radosti."

Po potvrdení návratu do dresu Blaugranas má Španiel jasné želanie. "Vždy chcem vyhrať, nechcem prehrať ani v tréningu. Víťazstvá sú to, čo chcem s Barcelonou dosahovať," odkázal Olmo s nadšením.