Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Pikantný prestup. Isco sa dohodol s najväčším rivalom svojho bývalého zamestnávateľa

Isco sa po takmer roku vráti na futbalové trávniky. Opäť v španielskej La Lige.
Isco sa po takmer roku vráti na futbalové trávniky. Opäť v španielskej La Lige.Profimedia
Isco (31) sa po ôsmich mesiacoch vracia na scénu španielskej ligy. Skúsený stredopoliar naposledy obliekal dres Sevilly, od decembra bol voľným hráčom a v stredu sa stal novou posilou Betisu.

Isco v andalúzskom klube nahradí teraz už novú akvizíciu mexického Monterrey Sergia Canalesa. Rokovania s vedením boli rýchle, futbalista v stredu popoludní absolvoval lekársku prehliadku a večer podpísal zmluvu. "Real Betis Balompié zaradil Isca do svojho kádra, stredopoliar podpísal zmluvu platnú do júna 2024," uvádza sa vo vyhlásení Betisu.

Španiel robil svoje prvé kroky vo Valencii, veľkú pozornosť na seba upútal počas pôsobenia v Málage a deväť sezón bol zamestnancom Realu Madrid. Za "biely balet" odohral celkovo 353 zápasov a získal devätnásť trofejí vrátane piatich pre víťaza Ligy majstrov a trikrát sa radoval zo španielského titulu.

Isco pred rokom opustil hlavné mesto Španielska a ako voľný hráč zamieril do Sevilly, v Andalúzii sa mu nedarilo a koncom roka sa s vedením jeho cesty rozišli. Rokovania s nemeckým Unionom Berlín následne v januári stroskotali.

Príchod 31-ročného futbalistu si vyžiadal hlavný kormidelník Betisu Manuel Pellegrini. Čiľan Isca trénoval pred rokmi v spomínanej Málage. Skúsený tréner vie, čo môže od svojej novej posily na ihrisku očakávať. 

Ďalšie prestupy a špekulácie