Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Po spore s Gattusom z Hajduku do Barcelony? Perišiča má na lane tréner Flick

Zamieri Perišič do Katalánska?
Zamieri Perišič do Katalánska?Profimedia
Chorvátsky futbalista Ivan Perišič (35) ukončil svoje pôsobenie v Hajduku Split. Dôvodom odchodu je podľa chorvátskych médií spor s trénerom Gennarom Gattusom (46). Odchovanec klubu chýbal v zostave počas nedeľňajšieho ligového zápasu proti Lokomitive Záhreb a nepredstaví sa ani v odvete 3. predkola Konferenčnej ligy proti MFK Ružomberok.

Obe strany učinili rozhodnutie ešte pred zápasom proti Liptákom, aby incident nevplýval na kabínu. "Mrzí nás, že sa vytvorila atmosféra, ktorá mala mimoriadne negatívny dopad na klub. Najmä však na Ivana a jeho rodinu, ktorá nezaslúžene zažila početné nepríjemnosti," uviedol športový riaditeľ Nikola Kalinič pre klubový web Hajduku a dodal:

"Bolo známe, že Ivan zostane zrejme až do konca leta. Žiaľ, v posledných dňoch došlo k nezhodám, ktoré vyústili do priateľskej dohody a obe strany pokojne dospeli k záveru, že spolupráca nebude pokračovať. V najbližších dňoch sa rozhodneme, či bude rozchod formou prestupu alebo vzájomného ukončenia zmluvy."

O chorvátsku legendu menej. Perišič sa pred odvetou s Ružomberkom rozišiel s Hajdukom

Duel s Ružomberkom je na programe vo štvrtok na pôde Hajduku a hostia si vezú do odvety sľubný výsledok 0:0 z úvodného stretnutia. Perišiča už podľa španielskeho denníka Mundo Deportivo oslovila Barcelona. Chorvát vraj prikývol na ponuku nemeckému koučovi Hansimu Flickovi, s ktorým sa stretol počas úspešného pôsobenia v Bayerne Mníchov.