Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Počas leta už žiadne pohyby v kádri Realu. Súpiska je uzavretá, hlási Ancelotti

Ancelotti je spokojný so súčasným tímom.
Ancelotti je spokojný so súčasným tímom.AFP
V Reale Madrid bude budú v nadchádzajúcich týždňoch pracovať výhradne na kondícii a taktike. Biely balet už má hotovú súpisku pre prvú polovicu ligového ročníka 2024/25, prezradil to tréner Carlo Ancelotti (65).

Už takmer ikonický tréner španielskeho giganta vyhlásil: "Súpiska je uzavretá." Real vlani opanoval Ligu majstrov aj domácu najvyššiu súťaž, v jeho prípade sa dosť riešilo zloženie obrany. Z tímu odišli Nacho a Rafa Marín a do stredu defenzívy sú k dispozícii "len" Éder Militão, Antonio Rüdiger, navrátilec z Granady Jesús Vallejo a dlhodobo zranený David Alaba, ktorý by mal znova hrať až v októbri.

"Vrátil sa Vallejo, uzdravuje sa Alaba a máme k dispozícii mladých hráčov ako Joan, Jaboco a Raúl. Nikto neodíde, všetci totiž chcú zostať," pokračoval Ancelotti.

Los Blancos sa na novú sezónu aktuálne pripravujú v Spojených štátoch amerických a prvé tréningy má za sebou brazílsky útočník Endrick, ktorý si už odkrútil aj premiéru v novom drese.

Do Chicaga, naopak, neodcestovali Kylian Mbappé, Jude Bellingham, Aurélien Tchouaméni, Ferland Mendy a Eduardo Camavinga. Súčasťou tímu nie je ani Toni Kroos, ktorý ukončil aktívnu kariéru.

"Už s Tonim sme sa snažili o rýchle prenášanie hry smerom dopredu. Medzery v obrane súpera je jednoduchšie nájsť, keď sa rýchlo dostanete na jeho polovicu. Kde bude hrať Bellingham? Čím bližšie pokutového územia sa pohybuje, tým lepšie. Máme Modriča, Tchouaméniho, Valverdeho... Máme jasnú predstavu, ako sa chceme prezentovať v defenzíve a zopakovať minulú sezónu,“ nechal sa počuť taliansky kouč.

Najbližší zápasový program Realu.
Najbližší zápasový program Realu.Flashscore