Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Priveďte Williamsa. Chceme ho, vyzývajú fanúšikovia vedenie Barcelony a posielajú peniaze

Fanúšikovia Barcelony by radi videli spoluprácu Williamsa a Yamala aj na klubovej úrovni.
Fanúšikovia Barcelony by radi videli spoluprácu Williamsa a Yamala aj na klubovej úrovni.Profimedia
Priaznivci Barcelony prispievajú symbolickými sumami na oficiálnom účte klubu na sociálnej sieti TikTok v snahe povzbudiť vedenie, aby priviedlo reprezentačného útočníka Nica Williamsa (22). Ako informovala agentúra Reuters, krídelník Athleticu Bilbao sa stal hlavným prestupovým cieľom popredných európskych klubov po tom, čo bol jednou z najzaujímavejších postáv sedemzápasovej víťaznej série Španielska na majstrovstvách Európy v Nemecku.

Williams, ktorý strelil dva góly vrátane úvodného pri víťazstve 2:1 s Anglickom vo finále, ukázal sľubnú spoluprácu s útočníkom Barcelony Laminom Yamalom, ktorý bol vyhlásený za najlepšieho mladého hráča turnaja. Obaja sú aj medzi šiestimi Španielmi, ktorých odborníci zaradili do ideálnej jedenástky na Eure, ktoré sa skončilo v nedeľu.

Fanúšikovia Barcelony teraz netrpezlivo presadzujú útočné duo Yamal - Williams. Dokonca začali katalánskemu klubu, ktorý sa v poslednom čase potýka s finančnými problémami, posielať peniaze. "Podpíšte Nica", "100% potrebujeme Nica" či "Na Nica Williamsa" sú niektoré z komentárov s darmi na najnovších videách od fanúšikov.

Podľa špecializovanej webovej stránky Transfermarkt sa Williamsova aktuálna trhová hodnota pohybuje na úrovni 70 miliónov eur. Španielska tlač informovala, že Athletic stanovil jeho prestupovú čiastku na 58 miliónov eur, teda výkupnú klauzulu. 

Príspevky fanúšikov sú len symbolické, pohybujú sa od piatich centov do jedného eura, pričom veľkú časť prostriedkov si ponecháva sociálna sieť. Barca, ktorá v minulej sezóne skončila v La Lige na druhom mieste a v Lige majstrov vypadla vo štvrťfinále, v letnom prestupovom období ešte nepodpísala žiadneho hráča.