Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rastieme od defenzívy k ofenzíve, konštatoval Simeone po ďalšej remíze Atlética

Atlético Madrid remizovalo v troch z posledných štyroch ligových duelov.
Atlético Madrid remizovalo v troch z posledných štyroch ligových duelov.TASR / AP Photo / Armando Franca
Diego Simeone (54) pochválil defenzívnu prácu Atlética Madrid, ale povedal, že po nedeľňajšej strate bodov na pôde Realu Sociedad v LaLige je potrebné ďalšie zlepšenie.

Real Sociedad - Atlético Madrid 1:1

Atlético, ktorého obrana je s piatimi inkasovanými gólmi stále najdôslednejšia v lige, si nechalo ujsť náskok vybojovaný v prvej minúte. Na pôde Sociedadu remizovalo po tom, čo stredopoliar Luka Sučič odpovedal na úvodný presný zásah Juliána Álvareza.

"Mužstvo dokázalo skórovať a veľmi dobre bránilo, bol to kolektívny výkon. S priestorom, aký sme mali, sme sa viac potrebovali dostávať do protiútokov a taktiež ich lepšie využívať, čím zároveň dávame kredit súperovi. Budem sa držať pozitívnych vecí týkajúcich sa defenzívy, chceme zlepšiť prechody. Sú tu hráči, ktorí vedia, ako na to,“ povedal Diego Simeone na tlačovej konferencii.

Sučič vyrovnával v 84. minúte po chybnej prihrávke striedajúceho Rodriga De Paula ďalekonosnou strelou, ktorá zaplachtila do horného rohu. "Nemyslím si, že to pramenilo z nedostatku našej koncentrácie. Bola tam síce strata lopty, no to k futbalu patrí. Musíme zlepšiť všetky malé detaily. Trafil to z takmer 40 metrov, gratulujeme mu k úžasnému gólu," doplnil lodivod klubu z hlavného mesta Španielska. 

Atlético je v tabuľke tretie so 17 bodmi. Vyhralo len jeden z posledných štyroch ligových duelov, v ostatných troch remizovalo. "Čísla sú dobré, pracujeme veľmi slušne. Sme v lige, kde prvý tím vyhral osem zápasov z deviatich a druhý zaostáva o tri body. Rastieme od defenzívy k ofenzíve," skonštatoval Diego Simeone.