Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid iba remizoval, kvalitné výkony Greifa a Valjenta pomohli k bodu pre Malorku

Real Madrid iba remizoval, kvalitné výkony Greifa a Valjenta pomohli k bodu pre Malorku
Real Madrid iba remizoval, kvalitné výkony Greifa a Valjenta pomohli k bodu pre MalorkuProfimedia
Futbalisti Realu Madrid otvorili novú sezónu La Ligy remízou na pôde Malorky, ktorej k cennému bodovému zisku pomohli aj slovenskí futbalisti Dominik Greif (27) a Martin Valjent (29).

Malorka - Real Madrid 1:1

Tréner Ancelotti napriek nedávnemu Superpoháru UEFA najväčšie hviezdy nešetril, a tak od úvodu zažil ligový debut Mbappé. Real Madrid sa rýchlo dostal do vedenia, o ktoré sa po prihrávke Viníciusa krásnou strelou k žrdi postaral Rodrygo. Ten sa priamo pričinil o 50. gól v La Lige (27+23).

Favorit síce mal viac z hry, ale krátko po zmene strán vyrovnal hlavičkou z rohového kopu Vedat Muriqi. Biely balet vzápätí začal snahu o to, aby sa znova dostal do vedenia. Paradoxne väčšie šance mali v závere domáci, konkrétne Sánchez, ale hneď tri dobré strely z hranice pokutového územia nenasmeroval presne.

V nadstavenom čase ešte videl červenú kartu po tvrdom faule francúzsky obranca Ferland MendyMalorka na úvod ročníka získala cenný bod. Vzájomný zápas týchto súperov sa naposledy skončil remízou v roku 2010. Medzitým Real uspel dvanásťkrát a ostrovný tím v jednom prípade.

Za domácich odchytal celý zápas brankár Dominik Greif, pre ktorého to bol od príchodu do klubu v roku 2021 len štvrtý duel v La Lige a kompletnú minutáž mal takisto stopér Martin Valjent.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ďalší výsledok:

Real Sociedad - Rayo Vallecano 1:1