Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid prišiel o Mbappého, útočník vynechá niekoľko zápasov

Mbappého čaká pauza.
Mbappého čaká pauza.Matthieu Mirville / Zuma Press / Profimedia
Kylian Mbappé (25) v utorok strelil svoj siedmy a na istý čas posledný súťažný gól za Real Madrid. Francúzsky útočník nedohral zápas proti Deportivu Alavés, v závere si poranil stehenný sval.

Bývalá hviezda PSG striedala desať minút pred koncom a dnes absolvovala svoje prvé testy. Vedenie klubu v stredu popoludní potvrdilo, že ide o svalové zranenie.

"Kylian Mbappé absolvoval vyšetrenie v našom lekárskom centre, ktoré potvrdilo zranenie stehenného svalu. Hráčov stav budeme naďalej monitorovať," uvádza sa vo vyhlásení španielskeho majstra.

Mbappé by mal chýbať približne tri týždne a nebude hrať v nedeľňajšom derby proti Atléticu, nezapojí sa do zápasov proti Lille a Villarrealu a najbližší mesiac nepomôže ani francúzskej reprezentácii. Ak všetko pôjde podľa plánu, mal by byť pripravený na stretnutie so Celtou Vigo 19. októbra.

Mbappé teraz doplnil už aj tak početnú maródku Realu Madrid, mimo hry sú aj Brahim Díaz, Dani Ceballos a David Alaba, zatiaľ čo Eduardo Camavinga by sa po problémoch s kolenom mohol zapojiť do tréningu už tento týždeň.