Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sørloth gólom do siete bývalého klubu potvrdil skvelú formu, Atlético sa z výhry netešilo

Sørloth skóroval aj proti bývalým spoluhráčom.
Sørloth skóroval aj proti bývalým spoluhráčom.Profimedia
Futbalisti Atlética Madrid remizovali v zápase 1. kola španielskej La Ligy na pôde Villarrealu 2:2, pričom dvakrát doťahovali náskok súpera.

Villarreal - Atlético Madrid 2:2

Veľmi zaujímavý priebeh malo posledné stretnutie úvodného kola. Villarreal sa dostal do vedenia zásluhou Danjumu, ktorý sa do klubu vrátil po hosťovaniach v Tottenhame a Evertone. Následne vyrovnal Llorente, no Koke vlastným gólom poslal znova do výhody domáci celok.

V nadstavenom čase úvodného dejstva sa presadil nórsky útočník Alexander Sørloth. Ten skóroval do siete bývalého zamestnávateľa. V minulej sezóne za žltú ponorku strelil 23 gólov a bol druhým najlepším strelcom La Ligy. V roku 2024 sa presadil už 18-krát, čo je najviac v rámci TOP 5 líg.

Ďalší v poradí Jonathan David a Harry Kane majú na konte po štrnásť zásahov. Villarreal išiel v závere za výhrou o niečo viac, čoho výsledkom boli veľké šance a hneď dve nastrelené brvná v podaní Pepého a Pareja. Remíza sa už ale nezmenila. Za Atlético debutovali Le Normand a aj rekordná posila Julian Álvarez.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Ďalší výsledok:

Valladolid - Espanyol 1:0