Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sevilla opäť vymení trénera, po sezóne skončí Flores

Flores si môže hľadať nové pôsobisko.
Flores si môže hľadať nové pôsobisko.Profimedia
Sevilla bude mať šiesteho hlavného trénera za menej ako dva roky. O týždeň sa so španielskym klubom rozlúči Quique Sánchez Flores (59), vedenie v sobotu potvrdilo to, o čom médiá už nejaký čas špekulovali.

Bývalý tréner Valencie, Benficy, Atlética Madrid a Getafe sa ujal kormidla v polovici decembra, keď nahradil Diega Alonsa a podpísal zmluvu na jeden a pol roka. So Sevillou sa dostal do štvrťfinále Copa del Rey, zatiaľ čo minuloroční víťazi Európskej ligy sú v tabuľke La Ligy na 12. mieste.

"Včera som hovoril s Quiquem a dohodli sme sa, že na tejto tlačovej konferencii 30. júna oznámi svoj odchod z klubu a v budúcej sezóne nebude pokračovať vo svojej funkcii," oznámil prezident José Mário del Nido. "Počas jari boli chvíle, keď o ňom začali pochybovať aj tí najväčší optimisti. Ďakujeme mu za vynikajúcu prácu, ktorú tu odviedol," dodal.

Španielska tlač okamžite začala špekulovať o mene nového trénera a favoritom je momentálne Francisco Javier García Pimienta, ktorý vedie Las Palmas. Z tímu odíde po sezóne aj veterán Jesús Navas, ktorému nebola predĺžená končiaca sa zmluva.