Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Skvelý pocit a úľava. Veľa to pre mňa znamená, raduje sa Mbappé po góloch na Bernabéu

Mbappé oslavuje svoj gól proti Betisu.
Mbappé oslavuje svoj gól proti Betisu.Thomas COEX / AFP
Hviezdny futbalový útočník Kylian Mbappé (25) po dvoch góloch do siete Betisu Sevilla priznal, že sa mu po premiérových ligových zásahoch v drese Realu Madrid uľavilo. Francúzsky reprezentant čakal na trefu do štvrtého kola, v nedeľu zariadil obhajcom titulu domáce víťazstvo.

Real Madrid - Betis 2:0

Mbappé otvoril skóre v 67. minúte po pätičke spoluhráča Federica Valverdeho a štvrťhodinu pred koncom pridal z penalty druhý zásah. Ofenzívna hviezda skórovala hneď pri svojom debute po letnom príchode z Paríža St. Germain v európskom Superpohári proti Atalante, v nedeľu sa prvýkrát presadila pred domácimi fanúšikmi.

"Bol to skvelý pocit a úľava. Tešil som sa na to, keď dám prvý gól na tomto legendárnom štadióne, na najlepšom na svete," povedal Mbappé v rozhovore pre DAZN. "Najdôležitejšie sú tri body, po remíze s Las Palmas sme ich potrebovali," podotkol majster sveta z roku 2018.

Real v úvode súťaže vonku dvakrát remizoval a na doteraz stopercentného rivala z Barcelony stráca štyri body. Mbappé verí, že sa s ďalšími klenotmi v ofenzíve Los Blancos čoskoro zohrá a začne napĺňať očakávania.

"Som šťastný od prvého okamihu, keď som prišiel. Všetci v klube ma maximálne podporujú, aj keď práve nedám gól. Veľa to pre mňa znamená," dodal šesťnásobný najlepší strelec francúzskej ligy.