Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Spoľahlivá stálica ostáva v Reale. Nacho nosí madridský dres už od roku 2001

Španiel predĺžil kontrakt s milovaným klubom.
Španiel predĺžil kontrakt s milovaným klubom.Real Madrid C.F.
Real Madrid potvrdil predĺženie zmluvy s obrancom Nachom Fernándezom (33) o ďalší rok, jeho pôsobenie v seniorskom tíme sa tak predĺži už na 13 rokov.

Celkovo je to 22 rokov, odkedy Nacho prišiel do klubu ako 11-ročný, takisto je služobne najstarším hráčom "bieleho baletu" a môže byť kapitánom. Za spomínané obdobie získal s mužstvom päť titulov v Lige majstrov, tri v La Lige a dva z Copa del Rey, pripísal si aj 24 štartov za národný tím Španielska.

Stopér otvorene hovoril o predĺžení zmluvy ešte pred jej oficiálnym oznámením a prezradil, že mal ponuky zo zahraničia, ktoré ho lákali. Ako fanúšik Realu od útleho detstva však priznal, že vábenie kapitánskej pásky a myšlienka byť mužom iba jedného klubu mu pomohli zaviazať sa na ďalší rok na Santiago Bernabeu.

Pod vedením Carla Ancelottiho bol v minulom ročníku najprv využívaný len zriedkavo, v druhej polovici sezóny sa opäť stal spoľahlivou voľbou. Po príchode Frana Garcíu sa Nacho zase raz pridáva k jeho konkurencii v boji o minúty v rámci zostavy.

Futbalové prestupy a špekulácie.