Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Szczesny je otvorený príchodu do Barcelony: Bolo by neúctivé, keby som to nezvážil

Szczesny je pripravený podpísať zmluvu s Barcelonou.
Szczesny je pripravený podpísať zmluvu s Barcelonou.REUTERS / Alberto Lingria
Wojciech Szczesny (34) je pripravený na návrat z krátkeho športového dôchodku. Poľský gólman by rád pomohol Barcelone, ktorej bude dlhodobo chýbať brankárska jednotka Marc-Andé ter Stegen (32).

Nemecký reprezentant ter Stegen sa podrobil operácii po tom, ako si počas víkendového zápasu s Villarrealom roztrhol šľachu v pravom kolene. Absentovať bude pravdepodobne až do konca sezóny. Podľa správ médií by mal Szczesny čoskoro pricestovať do Barcelony, aby absolvoval lekársku prehliadku pred podpisom krátkodobej zmluvy.

"Mám veľký rešpekt pred históriou Barcy, je to jeden z najlepších klubov na svete. Chápem ťažkú situáciu, ktorá nastala po zranení Marca-Andrého ter Stegena. Myslím si, že by bolo odo mňa neúctivé, keby som túto možnosť nezvážil," povedal Poliak pre španielsky denník Sport.

Tréner Hansi Flick sa v stredu po výhre nad Getafe vyjadril, že rezervný brankár Iňaki Peňa je potenciálnou náhradou za ter Stegena a aktuálnou jednotkou. Szczesny, ktorý prišiel do Juventusu v roku 2017, oznámil koniec aktívnej kariéry v auguste po tom, ako ukončil zmluvu s turínskym klubom, v ktorom mal ešte rok platný kontrakt.

Teraz je blízko angažmánu vo farbách Blaugranas, ktorí majú na čele La Ligy štvorbodový náskok na druhý Real a najbližšie sa predstavia v sobotu na pôde Osasuny.

Ideálny štart a plný počet bodov. Perfektné, no vidím priestor na zlepšenie, vraví Flick