Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Začína sa boj o Raphinhu? Arsenal mal poslať konkrétnu ponuku, na ťahu je Newcastle

Raphinha by mohol čoskoro zmeniť dres.
Raphinha by mohol čoskoro zmeniť dres.AFP
Dvadsaťsedemročný brazílsky krídelník Raphina sa možno bude z Camp Nou pred novou sezónou sťahovať. Po dvoch rokoch by sa mohol vrátiť do Premier League. Katalánci sa jeho predaju určite nebránia a očakáva sa, že o jeho služby bude bojovať Arsenal a Newcastle.

Podľa španielskeho portálu Mundo Deportivo chce Barcelona uvoľniť Raphinu zo svojich služieb a naznačila, že s ním v novom ročníku nepočíta. Ofenzívny futbalista s minulosťou v Sportingu, Rennes či Leedsi by sa mohol vrátiť na Britské ostrovy.

S konkrétnou ponukou, podľa informácií, prišiel Arsenal, ktorý je ochotný zaplatiť takmer 50 miliónov eur. Gunners však budú čeliť konkurencii zo strany Newcastle United. Straky hráča sledujú už niekoľko mesiacov a tiež prejavili záujem. Zatiaľ si dávajú čas, kým prídu s konkrétnou sumou na vykúpenie vytúženej posily.

Barcelona sa domnieva, že Raphinhu už v tíme nepotrebuje. Navyše si je dobre vedomá, že za krídelníka zinkasuje zaujímavú sumu, čo je vzhľadom na finančné problémy klubu veľmi vítaná injekcia.

Pre samotného hráča je nepochybne atraktívnejšou možnosťou Arsenal, ktorý si zabezpečil účasť v Lige majstrov a má ambície bojovať o titul v Premier League. Miesto v tíme z Emirates Stadium však nemá zaručené. Bukayo Saka či Gabriel Martinelli by mohli aj naďalej dostávať prednosť.