Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Obhajca Leagues Cupu končí. Miami bez Messiho nestačilo na úradujúceho šampióna MLS

Columbus zaknihoval cenný skalp.
Columbus zaknihoval cenný skalp.Profimedia
Pred necelým rokom oslavoval Inter Miami finálový úspech v Leagues Cupe, teraz sa s touto súťažou lúči už v osemfinálovej fáze. Obhajca trofeje nestačil na úradujúceho majstra MLS z Columbusu. Jednou z citeľných príčin je absencia Lionela Messiho (37), ktorý stále nie je fit.

Columbus - Miami 3:2 

Zranenie Messiho členka z finále Copa América má pre Miami nepríjemné následky. Vo východnej konferencii Major League Soccer síce Inter vedie tabuľku s náskokom piatich bodov, titul z Leagues Cupu však s určitosťou neobháji.

V útoku hostí počas osemfinálového súboja s Columbusom nechýbala iná hviezda - Luis Suárez. Uruguajčan si v zápase tesne po hodine hry pripísal asistenciu, ktorá predchádzala zásahu Gómeza na 2:0. Ešte predtým už po necelých desiatich minútach stretnutia otvoril skóre Rojas. Aktuálny držiteľ trofeje tak mal meranie síl rozbehnuté nádejne.

Následne však prišiel kontaktný gól v podobe presnej hlavičky Ramireza, na ktorého už o dve minúty nadviazal Rossi. Druhý menovaný dokonal skvelý pohárový obrat v 80. minúte, keď sa po šikovnej prihrávke Farsiho presadil umiestnenou strelou k tyči. Výsledku tak dal konečnú podobu, do štvrťfinále poslal Columbus a Interu ukončil sen o obhajobe.