Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Aj zázraky sa dejú. Na toto do smrti nezabudnem, môžem rovno skončiť, hovorí Weiss

Na snímke tréner Slovana Vladimír Weiss starší nad hlavami hráčov.
Na snímke tréner Slovana Vladimír Weiss starší nad hlavami hráčov.TASR
Slovan Bratislava sa ako štvrtý slovenský klub dostal do hlavnej fázy Ligy majstrov, momentálne nazývanej ako ligová a ako jedinému tímu sa mu to počas aktuálneho ročníka podarilo po tom, ako meral cestu už z úvodného predkola. Na Slovensko tak s určitosťou prídu tie najväčšie svetové značky.

Tréner Vladimír Weiss bol v pozápasovom rozhovore pre Nova Sport veľmi dojatý a úprimný. Medzi svetovú špičku sa dostal druhý raz, v jednom prípade tam dotiahol Artmediu. "Aj zázraky sa dejú. Veril som, že sa nám to podarí, ale ako sme vyhrali, tak sme mohli aj prehrať," začal svoje hodnotenie.

Skvelý výkon podal brankár Dominik Takáč, ktorý viackrát zasiahol pri stopercentných možnostiach Midtjyllandu. "Bol výborný, ale to všetci. Otočili sme skóre na úžasnej emócii s takýmito fantastickými fanúšikmi. Na to do smrti nezabudnem. Zajtra môžem skončiť, pretože som tu zažil už asi všetko," pokračoval.

"Nežiadali sme o veľké posily, pretože sme chceli, aby si to zahrali tí chlapci, ktorí si to aj vybojujú," nadviazal. Nová akvizícia Metsoko každopádne prihral na víťazný zásah Barseghjana. Hlavnou hviezdou sa však stal dvojgólový Marko Tolič.

Hlavne pri prvom zásahu predviedol svoju genialitu. "S loptou v šestnástke dokáže neuveriteľné veci. Hráčom ako Marko, Tigran, Vlado alebo César som povedal, že keby netelefonovali ešte 15 minút pred zápasom, tak by sme boli ešte o triedu lepší, ale každý má svoj charakter. Taký Juraj Kucka sa dve hodiny pripravuje v posilňovni," prezradil.

Štatistický pohľad na zápas.
Štatistický pohľad na zápas.Flashscore

Weiss sa už v minulosti vyjadril, že by chcel do Bratislavy dostať Real Madrid. "Keď som to povedal, tak tomu ostávam verný, ale je jedno, kto príde, zakaždým bude vypredané. Ligu majstrov asi ťažko vyhráme, no dáme do toho všetko. Ja som vždy chcel, aby tu ľudia ešte hodinu po zápase tlieskali a oni tlieskajú," dodal pre Nova Sport.