Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern proti Arsenalu aj s Neuerom a Saném, Dortmund prišiel o Hallera

Neuer a Sané sa vracajú do zostavy Bayernu.
Neuer a Sané sa vracajú do zostavy Bayernu.Profimedia
Nemeckí futbalisti Manuel Neuer (38) a Leroy Sané (28) sa sa v pondelok opäť vrátili do tréningového procesu Bayernu Mníchov. Obaja vynechali zápas 29. kola Bundesligy proti 1. FC Kolín. Po víkende prišli o šancu získať dvanásty titul v sérii. Leverkusen zdolal Werder Brémy 5:0 a tešil sa z historicky prvého titulu v najvyššej nemeckej súťaži.

Brankár Neuer aj krídelník Sané by však mali byť k dispozícii trénerovi Tuchelovi v stredajšej odvete Ligy majstrov. Bavori privítajú doma Arsenal, v prvom meraní síl v Londýne sa zrodila remíza 2:2. Tímu však bude pravdepodobne chýbať Kingsley Coman. Krídelník utrpel v sobotu ďalšie svalové zranenie nohy. 

Naopak, Borussia Dortmund sa bude musieť v utorňajšej odvete štvrťfinále futbalovej Ligy majstrov proti Atléticu Madrid zaobísť bez Sébastiana Hallera. Dvadsaťdeväťročný útočník si obnovil zranenie ľavého členka.

"Bude odpočívať týždeň a v sobotu sa uskutoční diagnostika, aby sa určila dĺžka absencie o niečo presnejšie. Predpokladáme, že nebude k dispozícii dva až tri týždne," citovala agentúra AP trénera Edina Terziča

Haller strelil v minulotýždňovom úvodom stretnutí jediný gól Dortmundu, ktorý prehral na pôde Atletica 1:2. Zranenie členka si obnovil v sobotňajšom ligovom dueli na pôde Borussie Mönchengladbach (2:1), keď ihrisko opustil už po desiatich minútach hry.

Proti Gladbachu chýbal Terzičovi pre chorobu anglický krídelník Jadon Sancho, no v odvete proti Los Colchoneros už bude k dispozícii.