Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Dávid proti Goliášovi. Chceme prekvapiť, hlási pred súbojom s Realom kouč Hoeness

Hoeness má pred sebou náročný zápas.
Hoeness má pred sebou náročný zápas.BURAK AKBULUT / ANADOLU / Anadolu via AFP
Tréner Stuttgartu Sebastian Hoeness (42) odpovedal pred zápasom s Realom Madrid v Lige majstrov na otázky novinárov. Jeho klub čaká náročná úloha, nastúpi proti úradujúcemu šampiónovi milionárskej súťaže.

Mladý lodivod si uvedomuje silu kráľovského klubu: "K súperovi mimoriadnej kvality pristupujeme s maximálnym rešpektom. Sú to úradujúci obhajcovia titulu, majú oveľa viac skúseností, ale my nebudeme meniť spôsob našej hry. Chceme prekvapiť."

"Sú veľmi flexibilní a kompatibilní. Majú tendenciu útočiť vo všetkých priestoroch, čo je pre nás nebezpečné, pretože sú veľmi presní v prihrávkach. Hrať na víťazstvo môže byť príliš veľká výzva, ale určite budeme hrať odvážne a bojovne, navyše na vysokej úrovni," dodal Hoeness, ktorého tím sa do LM kvalifikoval priamo vďaka druhému miestu v minulej sezóne Bundesligy.

"Myslím si, že pre futbalistu je to najväčší štadión, všetci snívame o tom, že budeme hrať na Bernabéu. V šatni som ešte nebol, ale samotný stánok je neuveriteľný," povedal útočník Stuttgartu Deniz Undav.

"Bude to môj prvý zápas v Lige majstrov a neexistuje lepší spôsob, ako začať dobrodružstvo v súťaži, než zápas proti Realu Madrid na Bernabéu. Cítim sa neskutočne šťastný, je to neuveriteľné, že môžem nastúpiť proti takému tímu. Vždy chceme hrať proti najlepším a Real Madrid je najlepší," uzavrel nemecký reprezentant.