Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Definitívne áno! Mbappé sa upísal Realu, čerství majstri LM čoskoro oznámia príchod hviezdy

Mbappé si bude od novej sezóny obliekať dres Realu.
Mbappé si bude od novej sezóny obliekať dres Realu.Profimedia
"Here we go!" Podľa špecialistu na prestupy Fabrizia Romana (31) je definitívne jasno - Kylián Mbappé (25) bude budúci týždeň predstavený ako nová posila Realu Madrid. Francúzska hviezda mala podpísať všetky potrebné dokumenty a jej presunu k čerstvým víťazom Ligy majstrov už nič nebráni.

Mbappé dlhodobo patril medzi hlavné prestupové ciele Realu, v januári 2022 sa s vedením kráľovského celku mal na angažmáne dokonca ústne dohodnúť. Zo zmeny dresu však vzišlo po tom, čo PSG ponúklo najlepšiemu strelcovi Ligue 1 posledných piatich sezón výrazne vylepšenú dvojročnú zmluvu.

Tá francúzskej hviezde uplynie tento rok v júli. Mbappé nakoniec kývol na novú ponuku, ktorá je nižšia ako tá, akú mu Real poslal do Francúzska pred dvoma rokmi. Podpisový bonus sa má pohybovať okolo 130 miliónov eur a francúzsky útočník by si mal ročne prísť na 26 miliónov.

Kráľ strelcov majstrovstiev sveta 2022 si tak prvýkrát vyskúša angažmán mimo najvyššej francúzskej súťaže, v ktorej v drese Monaka a PSG odohral 233 zápasov s bilanciou 182 gólov a 59 asistencií. Ďalších 43 zásahov má na konte v Lige majstrov a 39 v domácom pohári.