Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Futbal občas nie je fér, povedal Enrique po remíze s PSV. Výsledok sa mu akceptuje ťažko

TASR
Kouč francúzskeho tímu prežíval na lavičke rozporuplné pocity.
Kouč francúzskeho tímu prežíval na lavičke rozporuplné pocity.JOHN SPENCER / Sipa Press / Profimedia
Futbalisti francúzskeho giganta Paríža St. Germain nepôsobia v tohtoročnej Lige majstrov presvedčivo. Po prehre na ihrisku Arsenalu 0:2 nezabodovali naplno ani doma, keď iba remizovali s PSV Eindhoven 1:1. Tréner Luis Enrique (54) sa s výsledkom ťažko zmieroval a vyjadril presvedčenie, že jeho tím si zaslúžil tri body. Iba na lavičke bol kapitán slovenskej reprezentácie Milan Škriniar (29).

Líder holandskej Eredivisie dokázal po polčase v Parku princov viesť, keď sa presadil Noa Lang. Parížania mali viac z hry a v streleckých pokusoch prekonali súpera v pomere 26:8, v strelách na bránu 8:3. Napriek tomu dokázali sieť rozvlniť iba raz a to zásluhou Achrafa Hakimiho po zmene strán.

PSG - PSV 1:1

"Je ťažké akceptovať takýto výsledok. Futbal však občas nie je fér. Hrali sme dobre. Evidentne sme si vypracovali oveľa viac šancí ako súper a zaslúžili sme si zvíťaziť," povzdychol si po stretnutí Luis Enrique podľa AFP.

Parížania nemajú radosť ani z rozpisu zápasov, do konca základnej časti ich čaká aj súboj proti Atléticu Madrid doma či na pôde Bayernu Mníchov. "Máme to najhoršie a áno, mám obavy. Musíme sa dobre pripraviť na to, aby sme sa mohli zlepšovať," burcoval španielsky kouč.

Aktuálne výsledky Parížanov.
Aktuálne výsledky Parížanov.Flashscore

Eindhoven vyhral v Eredivisie všetkých deväť duelov a pohodu z domácej ligy si preniesol aj do Ligy majstrov. Ani na tretí pokus síce v najprestížnejšej súťaži nedokázal zvíťaziť, no aj remízu si tím veľmi cení. "Hráči odviedli skvelú prácu. Som na nich veľmi hrdý, že tu získali bod," vyzdvihol zverencov tréner Peter Bosz.

Jeho tím čakajú najbližšie duely LM proti Girone, ktorá zdolala v stredu 2:0 Slovan Bratislava, a koncom novembra privítajú Šachtar Doneck.