Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Haraslín sa tešil, akoby dal gól. Krídelníka Sparty nahnevali pri hymne fanúšikovia

Haraslín síce gól nedal, ale jeho Sparta má pred odvetou dvojgólový náskok.
Haraslín síce gól nedal, ale jeho Sparta má pred odvetou dvojgólový náskok.Profimedia/Michal Beránek/CNC
Futbalistu Sparty Praha Lukáša Haraslína (28) mrzelo, že si pred výkopom úvodného zápasu play-off Ligy majstrov nevychutnal slávnu hymnu kvôli nedisciplinovaným fanúšikom Malmö. Dúfa, že v domácej odvete budúci utorok na Letnej si ju pražskí fanúšikovia vychutnajú spolu s hráčmi. V rozhovore s novinármi slovenský krídelník tiež povedal, že jeho tím musí byť v odvete rovnako trpezlivý a koncentrovaný ako vo Švédsku.

Malmö - Sparta 0:2

Fanúšikovia Malmö pred hymnou použili pyrotechniku a začali skandovať, čím výsledný dojem z povestnej skladby výrazne utrpel. "Bol som trochu nasr... Chceli sme si hymnu užiť. O to viac verím, že si ju naši fanúšikovia na Letnej vypočujú s nami, ako sa patrí," vyhlásil Haraslín.

Pražania sa ujali vedenia po polhodine hry. Po priťuknutí Olatunjiho vystrelil spoza šestnástky bývalý hráč Malmö Birmančevič a obranca Stryger nešťastne usmernil loptu do protipohybu gólmana a kapitána Dahlina. Haraslín sa z gólu tešil tak, že to vyzeralo, akoby ho sám strelil.

"Hovoril som s chalanmi o tom, že chcem rozhodnúť. Cítil som tam dotyk s loptou. Dôležité je, že sme vyhrali a je jedno, kto dal gól. Pripravili sme si dobrý výsledok do odvety," uviedol 28-ročný hráč.

Sparta privíta Malmö na Letnej budúci utorok. "Stále nie je koniec, máme za sebou prvý polčas. Všetko musíme dokončiť doma na Letnej. Je potrebné poďakovať sa fanúšikom, ktorí merali cestu do Švédska. Stále sme v polovici dvojzápasu. Netreba to extrémne preháňať. Musíme byť stále trpezliví a hrať koncentrovane, ako sme to robili celých 90 minút," dodal Haraslín.

Haraslín má Ligu majstrov so Spartou na dosah. Galatasaray musí doháňať manko