Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Juventus bez Bremera, nezahrá si do konca sezóny. V reprezentácii ho nahradí Škriniarov kolega

Bremer sa podrobí operácii.
Bremer sa podrobí operácii.ČTK / imago sportfotodienst / Christian Schroedter
Juventus v stredu otočil zápas na pôde Lipska a napriek oslabeniu vyhral 3:2. Čiernou škvrnou je však strata obrancu Bremera (27). Brazílsky reprezentant si hneď v úvode zápasu poranil koleno a tento problém ho s najväčšou pravdepodobnosťou pripraví o zvyšok sezóny.

Obranca bol vystriedaný už po šiestich minútach, štadión opustil o barlách a po návrate na Apeninský polostrov sa podrobil vyšetreniu. Testy následne potvrdili najhoršie predpoklady a hráča čaká minimálne sedemmesačná pauza.

"Gleison Bremer sa dnes podrobil podrobnému vyšetreniu, ktoré odhalilo roztrhnutý predný skrížený väz v ľavom kolene. Futbalista sa v najbližších dňoch podrobí operácii," oznámil Juventus v oficiálnom vyhlásení. V nominácii národného tímu Brazílie na októbrové duely juhoamerickej kvalifikácie na MS 2026 proti Čile a Peru ho nahradil Lucas Beraldo z PSG, ktorý je klubovým spoluhráčom Slováka Milana Škriniara.

Bremer až do osudného večera nevynechal v tejto sezóne ani minútu, no nie je jediným čerstvým "maródom" svojho tímu. Krátko po ňom opustil ihrisko aj Nicolás González, Argentínčan má zranený stehenný sval a ani on sa nevyhne nútenej pauze.

Popri tejto dvojici zostáva na vedľajšej koľaji aj poľský útočník Arkadiusz Milik, ktorý sa podrobil druhej operácii menisku a do akcie sa zapojí najskôr začiatkom novembra. Brankár Michele Di Gregorio, ktorý bol v súboji s Lipskom vylúčený, tiež nebude v blízkej budúcnosti k dispozícii pre Ligu majstrov.