Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kane vystrašil Bavorov. Zranenie členka by však nemalo byť vážne

Kane zápas s Leverkusenom nedohral.
Kane zápas s Leverkusenom nedohral.ČTK / DPA / Sven Hoppe
Bayern Mníchov v nedeľu uviedol, že vyšetrenia zraneného členka útočníka Harryho Kanea (31) ukazujú pred stredajším duelom Ligy majstrov na pôde Aston Villy pozitívny vývoj.

Bayern Mníchov - Bayer Leverkusen 1:1

Kane v sobotňajšom domácom vystúpení Bayernu s Bayerom Leverkusen (1:1) štyri minúty pred koncom odkríval z trávnika. Priestor prenechal Müllerovi. Angličan, ktorý si už v minulosti zranením členka prešiel, sa držal za spodnú časť nohy po zrážke s hosťujúcim Aminom Adlim z Leverkusenu.

Bavori vo svojom vyhlásení uviedli, že Kane utrpel bolestivý úder do členka. "Vyšetrenia klubového lekárskeho oddelenia v nedeľu ukázali pozitívny vývoj. Kane bude pokračovať v intenzívnej liečbe," píše sa v správe.

Kane sa s Leverkusenom nepresadil.
Kane sa s Leverkusenom nepresadil.Opta by StatsPerform / Profimedia / Eibner-Pressefoto/Heike Feiner

Ešte v sobotu reagoval športový riaditeľ Bayernu Max Eberl: "Keď Harry opustí ihrisko, niečo to znamená, pretože je dosť tvrdý. Nevyzeralo to dobre, ale dúfame, že je z kvalitného anglického materiálu a nemá nič zlomené."

Kane je aj v tejto sezóne vo výbornej forme. V siedmich zápasoch vo všetkých súťažiach strelil už 10 gólov vrátane štyroch zásahov v úvodnom strete Bayernu v Lige majstrov proti Dinamu Záhreb. V súboji s majstrom Bundesligy ale premiérovo po troch rokoch ani raz nevystrelil.