Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kompanyho mrzeli nevyužité šance: V jednom momente sme sa vzdali, vtedy Aston Villa udrela

Vincent Kompany po prehre vo Villa Parku nezúfal.
Vincent Kompany po prehre vo Villa Parku nezúfal. TASR / AP Photo / Rui Vieira
Vincenta Kompanyho (38) mrzeli nevyužité príležitosti Bayernu Mníchov pri stredajšej prehre v Lige majstrov proti Aston Villou. Z predvedeného výkonu však zúfalý nebol.

Aston Villa - Bayern Mníchov 1:0

"Ak nevyužijete svoje šance, môže sa to stať,“ povedal o víťaznom góle Jhona Durána zo 79. minúty. Predtým Nemci vo Villa Parku dominovali v držaní lopty, no nepremenili viaceré možnosti na skórovanie. "Mali sme veľké príležitosti, ale neskončili presným zásahom. V jednom momente sme sa vzdali a vtedy Aston Villa udrela. Rozumiem, že to pre súpera bol špeciálny večer,“ dodal Kompany.

Víťazný lob? Vopred naplánovaná taktika, vravel Emery po výhre nad Bayernom

Aston Villa hrala doma v elitnej európskej súťaži prvýkrát po 41 rokoch. Vďačiť mohla brankárovi Emilianovi Martínezovi za vynikajúci výkon, vrátane posledného zákroku pri hlavičke Harryho Kanea. Anglický útočník skóroval štyrikrát pri demolácii Dinama Záhreb 9:2 v prvom zápase Bayernu v novom formáte Ligy majstrov s 36 mužstvami.

"Keď máme loptu, sme nebezpeční, ale Villa je silný celok, nie je to tu ľahké. Nebol to zlý výkon. Pustili sme ich do veľmi málo šancí... Ak sa zameriame na vlastnú prácu, vyhráme ešte veľa zápasov," hodnotil hlavný tréner nemeckého giganta. 

Hodnotenia hráčov.
Hodnotenia hráčov.Flashscore