Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Komplikácie v Celje. Súper Slovana pred odvetou Ligy majstrov prišiel o trénera

Súboj so Slovanom bol pre Krznara posledným na lavičke Celje.
Súboj so Slovanom bol pre Krznara posledným na lavičke Celje.Profimedia
Slovinského majstra NK Celje čaká v utorok odvetný zápas 2. predkola Ligy majstrov na trávniku Slovana Bratislava a mužstvo musí pred dôležitým zápasom riešiť jednu nepríjemnosť. Na lavičke skončil po vzájomnej dohode kouč Damir Krznar (52).

Klub o konci lodivoda informoval na sociálnych sieťach: "Damir Krznar už nie je trénerom FC Celje po dohode o ukončení zmluvy. Chorvátsky stratég viedol tím v 31 zápasoch, v apríli tohto roka sa stal druhým trénerom v histórii klubu s majstrovským titulom. FC Celje sa chce poďakovať Damirovi Krznarovi a jeho tímu za vykonanú prácu a praje im všetko najlepšie," znie oficiálne stanovisko.

Krznar v minulosti trénoval Dinamo Záhreb, s ktorým šesťkrát ovládol ligu a štyri razy sa tešil z víťazstva v Chorvátskom pohári. Teraz však uvoľní miesto známej tvári. Podľa portálu nogomania.com sa na lavičku Celje vracia Alberto Riera, ktorý mužstvo viedol v 17 zápasoch v minulom roku, až kým ho nezlákala ponuka z Bordeaux. Tradičný francúzsky celok však tento týždeň skrachoval a tak Španielovi nič nebráni v návrate do známeho prostredia. Informácie priniesol športový denník L'Equipe.

Prvý zápas so Slovanom sa skončil remízou 1:1 a tak je pred odvetou všetko otvorené.

Slovan Bratislava - Celje (utorok, 20:30)