Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Na Arsenal bez hviezdy. Dembélé sa pohádal s Enriquem, tréner ho vynechal zo zostavy

Dembélé a Enrique sa príliš nepohodli.
Dembélé a Enrique sa príliš nepohodli.Alejandro Garcia / EPA / Profimedia
PSG odohrá svoj druhý zápas Ligy majstrov na pôde Arsenalu a bude sa musieť zaobísť bez svojho ofenzívneho piliera Ousmanea Dembélého (27). Na vine pritom nie sú zdravotné problémy, ale hádka, do ktorej sa mal francúzsky krídelník dostať s trénerom Luisom Enriquem (54). Ten svojho zverenca postavil pred utorkovým stretnutím na vedľajšiu koľaj.

Správa o Enriqueho verdikte, o ktorom najprv informovala francúzska televízna stanica RMC Sport a následne ho potvrdil aj športový denník L'Équipe, bola zverejnená len deň pred výkopom v Londýne. Dembélé, ktorý bol od začiatku ročníka jednou z hlavných opôr PSG, sa doteraz objavil vo všetkých šiestich zápasoch Ligue 1 a vsietil štyri góly, zasiahol tiež do úvodného duelu milionárskej súťaže proti Girone.

L'Équipe tvrdí, že francúzsky reprezentant sa mal pohádať so svojim trénerským šéfom po piatkovom ligovom dueli s Rennes. Dembélé mal byť kritizovaný za niektoré svoje rozhodnutia priamo na ihrisku, čo sa mu nepáčilo, a došlo tak k prudkej hádke. Enrique pritom nijako "neocenil" to, že sa mu jeho podriadený vzopiera a snažil sa obhajovať. Vedenie klubu sa k celému problému oficiálne nevyjadrilo, odhalená však už bola nominácia na stretnutie s Arsenalom, v ktorej Dembélé nefiguruje.