Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Real Madrid neukázal svoju najlepšiu verziu. Kritika je spravodlivá, priznal Ancelotti

Ancelotti prehral s Realom prvýkrát od januára.
Ancelotti prehral s Realom prvýkrát od januára. Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Federico Pestellini
Obhajca titulu Real Madrid v stredajšom šokujúcom zápase Ligy majstrov v Lille neukázal svoju najlepšiu verziu a podľa trénera Carla Ancelottiho (65) musí prijať kritiku, ktorá sa na neho valí.

Lille - Real Madrid 1:0

Lille neúnavne tlačilo a vďaka premenenej penalte Jonathana Davida vyhralo. Ancelottiho tímu uštedrilo prvú prehru naprieč všetkými súťažami od januára. Real Madrid - rekordný 15-násobný víťaz Ligy majstrov - má po dvoch zápasoch tri body, keď v úvodnom stretnutí zdolal VfB Stuttgart.

"Všetko bolo dosť zlé. Hrali sme nedobre s loptou, hoci mužstvo bolo v prvom polčase dosť kompaktné, neľahko sa nám získavala, ťažko sme prechádzali do útoku. Snažili sme sa byť trochu agresívnejší, ale bolo to pre nás náročné," hodnotil vyhlásený taliansky odborník.

"Musíme sa na veci pozerať s chladnou hlavou, nie všetko zahadzovať. Ale, samozrejme, sa musíme zlepšiť. Som veľmi úprimný. Kritika za dnešný duel je spravodlivá, korektná a musíme ju prijať. V tomto zápase sme neukázali dobrú verziu seba," priznal hlavný tréner španielskeho veľkoklubu. 

Ancelotti zároveň povedal, že Lille si zaslúžilo vyhrať napriek tomu, že Real v druhej polovici zápasu predviedol lepší výkon. "Bolo pre nás ťažké dostať sa do hry na úrovni intenzity, súbojov a prehľadu v hre. Samozrejme, stretnutie mohlo skončiť remízou, pretože sme mali v závere príležitosti, ale nebolo to zaslúžené. Musíme sa poučiť, ako sa to stalo pri poslednej prehre. Myslím, že to nie je veľmi zložité," dodal. 

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Opta by Stats Perform