Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

S tímom Citizens sa chce zapísať do histórie. Budem hrať svoj najlepší futbal, vraví Sávio

City predstavili svoju novú posilu.
City predstavili svoju novú posilu.Profimedia
Sávio (20) na svoju premiéru v drese Manchestru City ešte čaká, no v novom pôsobisku je odhodlaný robiť veľké veci. Brazílsky ofenzívny futbalista prisľúbil, že s majstrom Premier League sa zapíše do histórie.

Sávio prišiel z Troyes za 30 miliónov libier po tom, čo v minulej sezóne hosťoval v Girone. S anglickým šampiónom podpísal päťročnú zmluvu. V Španielsku pomohol katalánskemu klubu kvalifikovať sa do Ligy majstrov, počas svojho pôsobenia vo farbách City má v pláne vyššie méty.

"Som naozaj šťastný a poctený, že tu môžem byť. Nemôžem sa dočkať, keď si oblečiem dres, vyjdem na ihrisko a ukážem, čo dokážem. Vidím sa ako súčasť tohto tímu a za Manchester City budem hrať svoj najlepší futbal," vyhlásil.

"To, čo chcem, je naozaj tvrdo pracovať s trénermi a spoluhráčmi, aby som sa mohol rozvíjať. Som rád, že som sa s Gironou kvalifikoval do Ligy majstrov. Teraz sa sústredím na City," dodal.

Zverenci Pepa Guardiolu získali šesť z posledných siedmich titulov v Premier League vrátane posledných štyroch v rade. Ak by po toľkých úspechoch existovali nejaké pochybnosti o hlade Citizens, Sávio prisľúbil, že poskytne "palivo", ktoré podporí snahu o druhú trofej z Ligy majstrov:

"Je to nová strana v mojej histórii a som rád, že si môžem zahrať v Lige majstrov s Manchestrom City. Chcem nadviazať na to, čo som dosiahol s Gironou v minulej sezóne."

Brazílčan v mladosti zbožňoval bývalého krídelníka City Riyada Mahreza a na Etihad Stadium si vybral práve dres s číslom 26, ktoré nosil jeho alžírsky idol. "Bol pre mňa vzorom od chvíle, keď som ho sledoval ako dieťa. Áno, v našej hre sú podobnosti. Zapísal sa tu do histórie, ale Mahrez je Mahrez, Savinho je Savinho. Teraz je rad na mne," vravel odvážne.