Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sané a Goretzka trénovali s Bayernom, nastúpiť by mohli už v Lige majstrov

Sané sa vracia po zdravotných patáliách.
Sané sa vracia po zdravotných patáliách.Profimedia / ČTK / imago sportfotodienst / Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn
Nemeckí futbalisti Leon Goretzka (29) a Leroy Sané (28) boli súčasťou pondelkového tréningu Bayernu Mníchov pred utorkovým domácim zápasom 1. kola ligovej fázy Ligy majstrov proti chorvátskemu Dinamu Záhreb. Bavori počas dňa uviedli, že obranca Sacha Boey (24) si natrhol meniskus v ľavom kolene a bude chýbať niekoľko týždňov.

Stredopoliar Goretzka nebol zaradený do zostavy na uplynulé zápasy po tom, čo sa ho klubu údajne nepodarilo predať počas letného prestupového obdobia. Krídelník Sané dúfa, že sa mu podarí vrátiť po tom, čo zápasil s problémami so slabinami počas celej minulej sezóny a po vypadnutí reprezentácie z domácich ME podstúpil operáciu problematického miesta.

Brankár Manuel Neuer zdôraznil, že Goretzka bol vždy dôležitou súčasťou klubu. "Verím v neho. Je veľmi motivovaný a vidno to na každom tréningu. Som presvedčený, že príde jeho čas. Po štyroch víťazstvách sme plní sebavedomia. Chceme si to vziať do zápasu s Dinamom," uviedol podľa agentúry DPA.

Tréner Vincent Kompany avizuje, že má pred duelom viacero možností. "Večer o tom ešte budeme premýšľať. Je to škoda pre Sachu, pretože bol v dobrej forme. Dúfame, že sa rýchlo vráti," uviedol kouč na pondelkovej tlačovej konferencii.