Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Simeone sa po výprasku od Benficy snažil ostať pozitívny: Príležitosť, ako sa zlepšovať

Simeone sa po vysokej prehre snažil myslieť pozitívne.
Simeone sa po vysokej prehre snažil myslieť pozitívne. TASR / AP Photo / Armando Franca
Diego Simeone (54) bol napriek stredajšiemu výprasku v Lige majstrov proti Benfice odhodlaný pozerať sa na veci pozitívne. Atléticu Madrid podľa jeho slov nechýbala túžba, ale súper ich jednoducho prehral.

Benfica - Atlético Madrid 4:0

"Vždy rád premýšľam pozitívne. Je to dobrá príležitosť, ako sa ďalej zlepšovať. Odvádzali sme doposiaľ veľmi dobrú prácu, dnes sme nehrali tak, ako sme očakávali, ale musíme pokračovať. Hrali sme zle, striedania nám nedali takú iskru, ako inokedy. Súper bol lepší. Musíme to akceptovať,“ povedal Simeone pre Movistar Plus.

Atlético počas letného prestupového obdobia vynaložilo veľa finančných prostriedkov na príchody zvučných mien ako Julián Álvarez a Conor Gallagher. Zo stretnutia na portugalskej pôde odchádzalo bez strely na bránku. Benfica mohla pokojne vyhrať aj vyšším rozdielom, nebyť série skvelých zákrokov brankára Jana Oblaka

Simeone výkon svojich zverencov neospravedlňoval. Konkurenta pochválil za to, že jeho mužstvo herne prevýšil. "Nechýbala nám túžba, prístup ani chuť behať. Jednoducho sme hrali zle, vtedy sa vystavujete takýmto prehrám. Predviedli sme hru, akú už nechceme vidieť. Občas to nevyjde, musím to akceptovať, pokúsiť sa poučiť z toho, čím sme si tentokrát museli prejsť a nabrať energiu na nedeľný zápas La Ligy," uzavrel. 

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Opta by Stats Perform