Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slavia si vo Francúzsku skomplikovala cestu do ligovej fázy LM, Schranz bol v základe

Slavia bude mať v domácej odvete ťažkú pozíciu.
Slavia bude mať v domácej odvete ťažkú pozíciu.Profimedia / ČTK / Panoramic / Laurent SANSON
Futbalisti Slavie Praha prehrali v úvodnom zápase play-off Ligy majstrov na pôde Lille 0:2 a skomplikovali si cestu do ligovej fázy milionárskej súťaže.

Lille - Slavia Praha 2:0

Domáci favorit sa dostal do vedenia v 52. minúte gólom svojej najväčšej hviezdy Jonathana Davida, na ktorého nadviazal Edon Zhegrova. Slavia zaostala prakticky vo všetkých rozhodujúcich štatistikách a vyslala iba dve strely na bránu. Napriek tomu nemôže byť s výsledkom spokojná.

To znásobuje aj fakt, že ako Ogbu, tak aj Chytil dostali loptu do brány Chevaliera, lenže oba zásahy zrušil VAR. Prvý raz pre hru rukou a v druhom prípade išlo o ofsajd. Slovenský krídelník Ivan Schranz nastúpil v základnej zostave a odohral 75 minút. Striedal pre menšie zdravotné problémy s nohou.

Za nórsky tím Bodø/Glimt ešte nenastúpil Michal Tomič, ktorý do tohto tímu prišiel doslova pred niekoľkými hodinami na hosťovanie zo Slavie. Tesnú výhru 2:1 nad srbským tímom Crvena Zvezda sledoval zo striedačky. V poslednom utorkovom zápase Dinamo Záhreb zdolalo Karabach presvedčivo 3:0.