Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovan pristál v Nikózii, chýba mu iba Pauschek. Potrebujeme výkon sezóny, myslí si Kitka

Budú sa tešiť belasí s fanúšikmi aj po odvete v Nikózii?
Budú sa tešiť belasí s fanúšikmi aj po odvete v Nikózii? TASR
Bratislavský Slovan absolvoval úspešnú cestu do dejiska odvety 3. predkola Ligy majstrov. Z prvého domáceho vystúpenia si na Cyprus belasí priviezli dvojgólový náskok po víťazstve 2:0. Napriek tomu z oblakov zosadli pevne na zem a vedia, že nemôžu nič podceniť.

APOEL Nikózia - Slovan Bratislava (utorok, 19:00)

"V prvom zápase sme si počkali na šancu a dosiahli dobrý výsledok. Pred odvetou by sme naň však nemali myslieť. Vieme, aké prostredie i aký súper nás čakajú. Treba vnímať, že APOEL u nás nepodal optimálny výkon a vie hrať lepšie. Ak chceme postúpiť, budeme zrejme potrebovať náš najlepší výkon sezóny," vyjadril pre skslovan.com očakávania asistent trénera Weissa st. Boris Kitka. 

Nikéligový majster súpera na Tehelnom poli prakticky do ničoho nepustil. Najskôr po individuálnej akcii Barseghjana si strelil vlastný gól Petrovič a v nadstavenom čase sa postaral o ešte lepšiu výhodu do odvety striedajúci Mak

"Určite sa po prvom strete nejdeme zblázniť. V Nikózii to bude veľmi náročné, aj čo sa týka prostredia, no zodpovedne sme sa pripravovali a vieme, čo nás tam čaká. Už dávno sme nezažívali takéto zápasy, keď sa ešte dá hrať o ďalšie fázy Ligy majstrov. Ako to cítia fanúšikovia, tak to prežívame aj my hráči. Sme dobre naladení a pôjdeme sa pobiť o postup," uviedla letná akvizícia z austrálskeho FC Sydney. 

Slovan si tretie kolo najvyššej slovenskej súťaže v Skalici odložil. Mal tak priestor zregenerovať a sústrediť sily iba na jediný cieľ - postúpiť do play-off Ligy majstrov. Ak sa mu to podarí, o skupinu si zahrá s lepším z dvojice Midtjylland - Ferecváros (prvý zápas 2:0). "Všetci hráči mimo Lukáša Pauscheka sú zdravotne v poriadku," prezradil pre klubový web Kitka.

"Musíme byť pripravení na každý detail. Od prvej do poslednej minúty potrebujeme byť presvedčení o tom, že chceme postúpiť bez ohľadu na stav. Vieme, že APOEL sa bude snažiť niečo urobiť so skóre. Preto treba vypustiť výsledok z Bratislavy. Na postup je potrebné podať ešte lepší výkon ako doma," uzavrel Boris Kitka.