Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Splnil sa nám sen. Kmotrík vraví o neuveriteľnom momente, špeciálna vďaka patrí otcovi

Kmotrík ml. dosiahol vytúžený úspech.
Kmotrík ml. dosiahol vytúžený úspech.Profimedia
Pod úspechom každého klubu sú okrem samotných aktérov, trénerov a realizačného tímu podpísaní aj ľudia vo vedení. Inak to nie je ani v prípade Slovana Bratislava, ktorého generálnym riaditeľom je Ivan Kmotrík mladší (33). Funkcionár už tradične prežíval odvetu s Midtjyllandom veľmi emotívne a po vysnívanom prieniku do Ligy majstrov prezradil svoje prvé myšlienky.

Nezabudnuteľnú bitku s dánskym majstrom v rámci odvety play-off LM na Národnom futbalovom štadióne sledoval Kmotrík ml. s patričným napätím. Po záverečnom hvizde sa v ňom stretlo množstvo emócií, o ktoré sa podelil s klubovým YouTube kanálom Slovana.

Pocity a reakcie po postupe do hlavnej fázy LM

"Splnil sa nám sen. Snívali sme o tom, veľakrát som o tom hovoril a teraz sa to naplnilo. Je to neuveriteľné, som plný emócií a neopísateľných pocitov. Niečo, po čom sme tak dlho túžili, je teraz tu. Pôjdeme na žreb a zistíme mená top klubov, ktoré prídu na Tehelné pole. Je to úžasné, som z toho nesmierne dojatý. Veľmi sa teším."

Satisfakcia za dlhodobú prácu

"Za tie roky sme do toho všetci v klube dávali množstvo driny a emócií, teraz sa nám to všetko vrátilo. Rád by som sa poďakoval fanúšikom a ľudom, ktorí pri nás stáli. Takisto ďakujem mojej rodine, hráčom, trénerom, zamestnancom klubu aj štadióna. Jednoducho všetkým, ktorí tu dennodenne pracujú, aby mohli vytvárať takéto úžasné spomienky a zážitky."

V Bratislave vypukla jedinečná radosť.
V Bratislave vypukla jedinečná radosť.TASR / Pavel Neubauer

Špeciálne poďakovanie patrí otcovi

"V neposlednom rade ďakujem svojmu otcovi za príležitosť, ktorú mi dal. Za možnosť naplniť si svoj sen a takisto sen mnohých fanúšikov, celej Bratislavy a všetkých, ktorí nás podporovali. Bez neho by som tu teraz určite nestál. Veľmi si vážim, že som túto šancu od neho dostal, podporu, ktoré mi dlhé roky dával a stál pri mne. Verím, že časť dôvery som teraz splatil a že sa spoločne odrazíme k ďalším úspechom."

Osem zápasov medzi elitou

"Čakali sme na nový formát. Keď už sa do Ligy majstrov dostaneme, chceli sme mať viac zápasov, pretože nebýva to často. Počkali sme si na správny moment, ten je teraz tu. Veľmi sa na to teším. Lákavých súperov je mnoho, rád by som videl Slovan proti Realu Madrid. Nechajme to však na žreb, poďme si ho všetci spolu vychutnať a užiť. Verím, že to bude úžasné obdobie."

Výzva a prosba pre fanúšikov

"Všetkých fanúšikov by som rád vyzval k tomu, že tento klub a hráči si zaslúžia podporu, zaslúžia si ju už v nedeľu. Poďme teda spolu naplniť Tehelné pole už na zápas so Žilinou, ľudí budeme naozaj potrebovať. Mužstvo do toho dalo 160 %, budeme unavení, čaká nás náročný duel. Musíme myslieť aj na ligu, budeme potrebovať podporu fanúšikov. Verím, že dôjdu v hojnom počte a prídu sa poďakovať všetkým nám v klube, hráčom a na krátku prestávku nás odprevadia plným štadiónom. Bol by to pre mňa splnený sen, keby sme zaplnili štadión aj na Žilinu."

Pocity počas historického duelu

Neviem to opísať, neuveriteľné. Bolo to raz hore, raz dole. Najskôr sme vyhrávali, všetci sa tešili, všetko bolo super. Zrazu prehrávame 1:2, zacítime miernu nádej, jeden gól, druhý gól, otočili sme zápas a prišla neskutočná emócia. Myslím si, že aj samotný štadión si užil svoje. Dúfam, že statik to dobre vyrátal, lebo záťaž na Tehelné pole bola enormná.

Rozum zvíťazil nad dátami. Weiss prezradil špeciálnu motiváciu, teší sa na megahviezdy