Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ter Stegena čaká náročná cesta, návrat na trávniky uponáhľať nechce

SID
Ter Stegen pred svojím návratom.
Ter Stegen pred svojím návratom.Magara Press SL / Alamy / Alamy / Profimedia
Gólman Barcelony Marc-André ter Stegen (32) sa už teraz teší na návrat po vážnom zranení kolena. V rozhovore pre DAZN prezradil, že sa mu zatiaľ darí dobre.

Ter Stegen si v septembri, krátko po vymenovaní za novú jednotku nemeckej reprezentácie, roztrhol kolennú šľachu jeho návrat na ihrisko sa očakáva až v budúcej sezóne. Dá sa teda povedať, že úraz prišiel v najnevhodnejšom čase.

Brankár zdôraznil, že nechce stanoviť presný dátum svojho návratu. "Je dôležité, aby som bol plne pripravený, niekedy môžete narobiť oveľa viac škody ako úžitku," povedal.

V stredu sa ter Stegen v Barcelone stretol so športovým riaditeľom nemeckej reprezentácie Rudim Völlerom. "Je pekné, že si na mňa našiel čas, je to pre mňa veľké uznanie," nechal sa počuť.

Počas ter Stegenovej neprítomnosti sa v poslednom čase o post nemeckej brankárskej jednotky podelili Oliver Baumann z Hoffenheimu a Alexander Nübel z VfB Stuttgart. "Máme skvelých brankárov, je to tak už roky. Nerobíme si s tým starosti, momentálne nemáme s touto pozíciou problém," vníma situáciu optimisticky.