Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Weiss chce dať otcovi krásny narodeninový darček: Na ihrisku nechám všetko

Pre Weissa ml. je cťou byť lídrom mužstva.
Pre Weissa ml. je cťou byť lídrom mužstva.Profimedia / BRANISLAV RAČKO / News and Media
Na pôdu škótskeho Celticu odcestoval s tímom Slovana aj uzdravený lodivod Vladimír Weiss st. (59), ktorého trápila chrípka. Premiéra bratislavského klubu v Lige majstrov tak prebehne pod taktovkou hlavného strojcu postupu do hlavnej fázy. Radosť z toho má celé mužstvo na čele s jeho synom.

Vladimíra Weissa ml. totiž potešilo, že na úvodný duel LM odcestoval spolu s otcom, ktorý v nedeľu 22. septembra oslávi 60 rokov. "Pokúsime sa mu dať pekný darček. Je to ešte pár dní, ale keby to prišlo skôr a potešili by sme ho už teraz, tak by to bolo opäť niečo krásne," vravel kapitán Slovana a dodal:

"Na lavičke vždy chýba, ale musím povedať, že tam bolo pár dní pokojnejšie. Vieme, čo pre mužstvo robí a vždy, keď tam je, tak sme pozornejší. Som rád, že jeho zdravotné problémy sú preč a bude s nami."

Weissovci už neodmysliteľne patria k značke Slovana.
Weissovci už neodmysliteľne patria k značke Slovana.Profimedia / BRANISLAV RAČKO / News and Media

Výkop stredajšieho duelu je o 21:00 a hostí bude v Glasgowe podporovať aj približne šesťsto fanúšikov zo Slovenska. "Nesmierne si vážim, že sa podarilo postúpiť a môžem byť lídrom tohto klubu. Keď pôjdem do základnej zostavy, nechám tam všetko. Myslím si, že všetci sú pripravení. Na tento deň sme čakali my, ľudia, celý klub a určite si to spolu užijeme a zabojujeme o čo najlepší výsledok," dodal Weiss mladší.

Na Slovan čaká Celtic, ktorý od marca neprehral. Dôležité bude odhodlanie, avizuje Kitka

Slovanisti si v hlavnej fáze Ligy majstrov zahrajú po prvý raz. Doma vyzvú Manchester City, AC Miláno, Dinamo Záhreb a Stuttgart, vonku ich okrem Celticu čakajú aj Bayern, Atlético Madrid a Girona. Súťaž sa v tomto ročníku hrá v novom formáte. Do ligovej fázy sa dostalo až 36 tímov a počas celej sezóny sa neodohrá 125, ale 189 zápasov. 

Celtic - Slovan (streda, 21:00)