Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Weiss ľahkú odvetu neočakáva. Povinnosťou je postup, vraví a k dispozícii má už Blackmana

Vladimír Weiss zdôraznil povinnosť postupu.
Vladimír Weiss zdôraznil povinnosť postupu.TASR
Tréner futbalistov ŠK Slovan Bratislava očakáva v stredu náročnú odvetu 1. predkola Ligy majstrov proti domácemu tímu FC Struga. Duel v severomacedónskom Ohride má výkop o 17:00.

Belasí v prvom vystúpení na Tehelnom poli viedli 2:0, lenže o náskok prišli, keď dovolili súperovi vyrovnať. V samom závere ich vykúpil dvomi zásahmi Juraj Kucka, a tak nikéligový majster cestoval do Severného Macedónska s dvojgólovou výhodou.

"Očakávame tuhý boj. Doma sme vyhrali 4:2, no nič ľahké nás tu nečaká. Súper chce zvrátiť priebeh dvojzápasu, čo je úplne prirodzené. Budeme musieť dobre kontrolovať hru, no zároveň byť nebezpeční vpredu."

"A najmä potrebujeme byť mentálne pripravení na toto prostredie, atmosféru či terén. Verím, že sme natoľko skúsení a pristúpime k zápasu tak, aby sme ho výsledkovo zvládli a postúpili," povedal na tlačovej konferencii pred stretnutím hlavný tréner belasých Vladimír Weiss podľa klubovej stránky.

Kouč slovenského majstra verí, že jeho zverenci by mohli byť v odvete po týždni trénovania v lepšej forme. "Cesar Blackman reprezentoval Panamu, bol prakticky mesiac preč, absolvoval doteraz dva tréningy, na zajtra však bude pripravený. V prvom zápase bolo v prvom polčase vidno, že naši reprezentanti z majstrovstiev Európy ešte neboli vo svojej koži, trošku bolo cítiť únavu."

"Preto je každý deň navyše pre nás dobrý a verím, že na zajtra budeme stopercentne pripravení. V odvete budeme hrať trošku inak, verím, že rozumne a na postup. Myslím si, že na taký dobrý priebeh zápasu budeme musieť dať gól. Ľahké to nebude. Na odvetu sa však tešíme a našou povinnosťou je postúpiť," doplnil šéf lavičky Slovana. 

Struga - Slovan Bratislava (streda, 17:00)