Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Za stavu 2:0 si musíme takýto zápas uhrať inak. Prehrali sme veľa súbojov, hodnotí Weiss

Radosť opôr Slovana po zásahu Juraja Kucku.
Radosť opôr Slovana po zásahu Juraja Kucku.TASR
Belasí majú za sebou víťazný vstup do novej sezóny. V 1. predkole Ligy majstrov si na domácom trávniku Tehelného poľa poradili so severomacedónskym mužstvom Strugou výsledkom 4:2. Dvomi gólmi v závere rozhodol o triumfe Juraj Kucka (37). Nie so všetkým bol tréner Vladimír Weiss st. (59) po záverečnom hvizde. Duel hodnotil pri mikrofóne Športu STVR.

Víťazstvo 4:2

"Za stavu 2:0 si musíme takýto zápas uhrať inak. Chvalabohu, že sme to zvrátili na 4:2. Síce dobrý výsledok, ale tam to bude ťažké. Musíme si to dobre zanalyzovať. Inkasovali sme dva lacné góly, nemôžeme takto otvoriť hru. Celá záloha bola hore, prišli kontry. Prehrávame veľa súbojov, z čoho plynula penalta aj druhý gól. Veľmi pekné strelil Kuco. Pred zápasom by som to možno bral, ale za stavu 2:0 musíme hrať inak."

Štatistiky zápasu.
Štatistiky zápasu.Flashscore

Strelec dve asistencie, Kucka dva góly, Weiss gól

"Áno, ale nebudú hrať do smrti. Ostatní sa im musia priblížiť. Kuco bol unavený, aj Kašia. Strelo mal toho dosť. Klobúk dole pred ich výkonmi. Ťažký zápas pre nás po psychickej stránke. Prvý a zároveň najdôležitejší. Musíme postúpiť cez prvé predkolo. Urobíme pre to všetko. Je to však futbal. Je potrebné, aby sme boli lepší v defenzíve aj ofenzíve. Nebude to v odvete ľahké, no máme skúsených hráčov."

Spokojnosť s herným štýlom

"Celú prípravu sme hrali 4-3-3. Hráčov som poukladal ako hrali predtým, alebo v reprezentácii. Chcel som to postaviť okolo Kuca, Maka, Vlada. Rozhodol som sa vzadu pre Wimmera so skúsenosťami pred Vojtkom. Viem, že to nie je jeho post. Vedeli sme, že nemáme Blackmana, Medveděv nie je ešte stopercentný. Paušo musí hrať lepšie. Je to veľký srdciar, ale trémista."

Mužom zápasu bol dvojgólový Juraj Kucka.
Mužom zápasu bol dvojgólový Juraj Kucka.Flashscore

11 tisíc fanúšikov

"Ľuďom sa treba poďakovať a prilákať ich bojovnosťou. Takou, akú sme predviedli posledných 10 minút. Bez nich by sme to nezvládli. To je to, o čom som hovoril aj na tlačovej konferencii."