Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Di María nakoniec dres nezmení, Argentínčan podpísal v Benfice novú ročnú zmluvu

Di María bude naďalej obliekať dres Benficy.
Di María bude naďalej obliekať dres Benficy.X @SLBenfica
Benfica sa bude naďalej spoliehať na Ángela Di Maríu (36), ktorý sa dohodol na predĺžení zmluvy o jeden rok. Argentínsky krídelník bol spájaný s návratom do rodného Rosaria Central a špekulovalo sa aj o Interi Miami, ale napokon zostáva v Európe.

Di María si návrat do Rosaria Central rozmyslel po tom, ako sa fanúšikovia vyhrážali jeho rodine. Hovorilo sa o tom, že by mohol obnoviť spojenie s krajanom Lionelom Messim v Interi Miami, pričom výhodné podmienky mu ponúkol Besiktas, ale majster sveta z Kataru sa rozhodol zostať v lisabonskom klube.

"Chcem viac titulov! Od chvíle, keď som začal hrať, až dodnes, som vždy chcel vyhrávať tituly, a keď ukončíte kariéru, zostane vám to, čo ste vyhrali. Každý rok chcem uspieť a tento rok sa pokúsim vyhrať ešte viac," zdôraznil Di María po predĺžení zmluvy v Benfice. "Fanúšikovia sú vždy s nami, aby sme dosiahli naše ciele a táto sezóna bude určite veľmi špeciálna," dúfa krídelník.

Rodák z Rosaria sa do Benficy, kde už pôsobil v rokoch 2007 až 2010, vrátil pred rokom z Juventusu. Di María odohral v známom prostredí 48 súťažných zápasov s bilanciou 17 gólov a 15 asistencií, ale vytúžený titul nezískal, musel sa uspokojiť iba so Superpohárom.

Bývalý hráč Realu Madrid, Manchestru United a PSG si to následne vynahradil víťazstvom na Copa América, po ktorom ukončil pôsobenie v argentínskej reprezentácii. S La Albiceleste získal Di María dvakrát za sebou titul juhoamerického šampióna a pred dvoma rokmi vyhral majstrovstvá sveta v Katare.

Ďalšie prestupy a špekulácie