Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Porto našlo nečakaného hrdinu, všetci velebili podávača lôpt

Nebyť rýchlej reakcie podávača lôpt, Pepê sa možno nepresadí.
Nebyť rýchlej reakcie podávača lôpt, Pepê sa možno nepresadí. Profimedia / Ivan Del Val / Global Imagens / Atl / Zuma Press
Nico González (22) venoval svoje ocenenie pre najlepšieho futbalistu nedeľňajšieho zápasu portugalskej ligy proti Brage mladému podávačovi lôpt, ktorého pohotová reakcia viedla k akcii s víťazným gólom. Porto v 8. kole zvíťazilo 2:1 a udržalo sa v kontakte s vedúcim Sportingom Lisabon, ktorý má o tri body viac.

Porto - Braga 2:1

V 59. minúte zápasu chlapec menom Goncalo rýchlo podal loptu Martimu Fernandesovi, ktorý bez váhania vhodil aut a po súhre španielskeho záložníka Gonzáleza s Pepêm strelil Brazílčan gól na konečných 2:1.

Po záverečnom hvizde získal González ocenenie Hráč zápasu, ktoré následne odovzdal mladému podávačovi lôpt. "Vďaka nemu sme získali ďalšie tri body. Vyjadríme mu uznanie, ktoré si zaslúži. Títo chlapci sú veľmi dôležití. Je dôležité, aby aj tí, ktorí nie sú priamo zapojení do zápasu, vedeli, ako môžu pomôcť, hoci aj spoza postrannej čiary,“ povedal novinárom tréner Porta Vítor Bruno.