Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Barcelona s podpisom zaváhala. Preteky o mladého gólmana vyhrali Parížania

Tenas mieri do Ligue 1.
Tenas mieri do Ligue 1.Profimedia
Začiatkom júla Arnau Tenas (22) opustil Barcelonu po tom, čo sa klub rozhodol neuplatniť dvojročné predĺženie kontraktu. Španielsky brankár, ktorý bol v lete súčasťou reprezentácie na ME do 21 rokov, však dúfal v opätovný podpis zmluvy.

Nanešťastie pre Barcelonu, v rýchlosti jednaní s Tenasom bol šikovnejší Paríž Saint-Germain, ktorý aktuálne vedie Luis Enrique. Preteky o služby gólmana tak vyhrali Francúzi.

Brankár bol v minulej sezóne u Kataláncov treťou voľbou za Marcom-Andrém Ter Stegenom a Iňakim Peňom, ktorý začiatkom tohto roka podpísal novú zmluvu. Dobre teda vedel, že aj v novom ročníku by bol až trojkou.

V PSG bude pravdepodobne pôsobiť ako náhradník Gianluigiho Donnarummu po zranení hlavy Sergia Rica na konci minulej sezóny, z ktorého sa stále zotavuje.

Barcelona by mohla ľutovať, že Tenasovi nepredĺžila hosťovanie, hoci je nepravdepodobné, že by v dohľadnej dobe vytlačil Ter Stegena. Hlavné mesto Francúzska by pre neho mohlo byť dobrou destináciou, no ani tam nebude brankárom prvej voľby.