Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Blíži sa koniec? Mbappé sa stretol s vedením PSG, Real potajomky striehne

S ktorou zo strán sa Mbappé dohodne?
S ktorou zo strán sa Mbappé dohodne?Profimedia
Pariž Saint-Germain stále dúfa, že s Kylianom Mbappém (24) sa mu podarí dohodnúť na predĺžení kontraktu. Francúzsky majster čelí tomu, že svoju hviezdu o rok stratí zadarmo. Všetko monitoruje aj Real Madrid.

Celá situácia sa mierne upokojila po tom, čo sa Mbappé opäť zapojil do tréningového i zápasového procesu Parížanov. Vzťahy v hlavnom meste Fracnúzska sa pravdepodobne zlepšili.

Nasvedčuje tomu aj aktuálna informácia. Podľa periodika Diario AS sa žiadaný futbalista cez víkend stretol s katarskými predstaviteľmi klubu, aby s nimi prediskutoval svoju budúcnosť. PSG následne pôsobilo optimisticky. Naplánované je aj druhé stretnutie, na ktorom by sa mohol zúčastniť i generálny riaditeľ Nasser Al-Khelaifi.

Vyzerá to tak, že vedenie chce predĺžiť zmluvu s Mbappém a zabezpečiť, že neodíde zadarmo. Takisto je otvorené garantovanej predajnej doložke na budúce leto, ak by si hráč stále želal odísť. Ich plánom je nalepiť naňho cenovku so sumou 250 miliónov eur

Real uvádza, že toto leto sa najlepší strelec minulej sezóny Ligue 1 do Madridu nepresťahuje. Svetlo sveta však uzreli správy o tom, že "Los Blancos" vyčkávajú a ponuka z ich strany príde v posledných chvíľach prestupového obdobia.

V dlhodobej ságe teda definitíva ešte nepadla. Jedinou zmenou, ktorá môže hrať do kariet PSG, je návrat ťahúňa do tímu. Rýchlonohý útočník dal o sebe hneď vedieť - v Toulouse sa pri remíze gólovo presadil.