Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat Mbappého nestačil. Škriniar stále čaká na prvé víťazstvo v Ligue 1

Milan Škriniar si aj v druhom kole v novom klube pripísal plnú minutáž. Prvé tri body zatiaľ s PSG neoslávil.
Milan Škriniar si aj v druhom kole v novom klube pripísal plnú minutáž. Prvé tri body zatiaľ s PSG neoslávil.Profimedia
Ani v 2. kole Ligue 1 nedokázali zverenci Luisa Enriqueho (53) získať tri body. Kým v prvom nestrelili ani gól, v Toulouse sa im to podarilo. V závere inkasovali z pokutového kopu. Celý zápas odohral slovenský stopér Milan Škriniar (28).

Toulouse - PSG 1:1

Hovorí sa, že jedna lastovička leto nerobí. Zdá sa, že to neplatí v Paríži. Ani pod taktovkou španielskeho kormidelníka sa tímu nedarí podľa predstáv. Kým v otváracom vystúpení svojimi viac ako 1 000 prihrávkami zlomili rekord štatistického portálu Opta, ktorý má ligu pod drobnohľadom od roku 2006, v druhom vystúpení neudržali jednogólové vedenie. 

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Kylian Mbappé sa po všetkých peripetiách dostal na trávnik po zmene strán. Rovnako ako najnovšia posila Ousmane Dembélé. Obaja priniesli potrebné oživenie svojmu celku. Francúzsky superstrelec dokonca presný zásah. Stačilo mu niečo málo cez osem minút, aby vybojoval a následne aj premenil pokutový kop. Lenže na tri body nestačil. Päť minút pred koncom riadnej hracej doby sa po rohovom kope dopustil zbytočného faulu Hakimi a Aboukhlal vyrovnal rovnako z penalty. Bol to jeho druhý gól v sezóne. 

Flashscore známky pre základnú zostavu PSG
Flashscore známky pre základnú zostavu PSGFlashscore

Za hostí odohral celý zápas opäť Milan Škriniar. Pri druhom vystúpení vytvoril dvojicu s Brazílčanom Marquinhosom. Zo zostavy PSG mal vyššie hodnotenie vo Flashscore známkovaní iba Mbappé (7,7). Slovák dostal známku 7,5.

Lyon - Montpellier 1:4

Nie príliš vydarený vstup do sezóny zažíva aj Lyon, ktorý po prehre v Štrasburgu 1:2 nestačil ani doma na Montpellier.