Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Paríž doma zlyhal. Nice zbíjalo v hlavnom meste po štrnástich rokoch

Milan Škriniar po prvý raz v sezóne prehral vo francúzskej lige.
Milan Škriniar po prvý raz v sezóne prehral vo francúzskej lige.Profimedia
V predohrávke piateho kola privítal v Parku princov domáci Paríž St. Germain futbalistov Nice. Proti sebe sa postavili dva celky, ktoré v prebiehajúcom ročníku nespoznali príchuť prehry. Pre PSG to po piatku neplatí, keďže doma ťahali za kratší koniec výsledkom 2:3.

PSG - Nice 2:3

V drese domácich odohral opäť plnú minutáž reprezentačný stopér Slovenska Milan Škriniar. Ani on nedokázal zabrániť hosťom na ceste za tromi bodmi. Domáci museli doťahovať nepriaznivý vývoj od 21. minúty, keď sa presadil Moffi. Ich radosť trvala osem minút, po Hakimiho prihrávke vyrovnával Mbappé.

Po zmene strán sa na trávnik vrátili lepšie hráči Nice. Vedenie im vrátil Laborde a dvadsať minút pred koncom navýšil na rozdiel dvoch zásahov svojím druhým v stretnutí Moffi. Tri minúty pred záverečným hvizdom strelil kontaktný gól Mbappé, ale zo strany Paríža to bolo všetko.

Štatistika duelu
Štatistika dueluFlashscore

Francúzsky kanonier má po piatich kolách na konte celkovo sedem zásahov. V treťom kole po sebe sa dokázal presadiť dvakrát. Zdalo sa, že Parížania sa po dvoch remízach a nie ideálnych výkonoch rozbehli, keď v ostatných dvoch vystúpeniach strelili sedem gólov. Hravo si poradili s Lensom i Lyonom. Proti Nice tvrdo narazili. To sa z výhry v Parku princov raduje premiérovo od novembra 2009 (v rámci Ligue 1, pozn.).